Col·laboradors

Aquesta secció va dirigida a possibles col·laboradors i patrocinadors. Podreu trobar un breu resum del club, objectius, opcions de patrocini i altres dades d'interès.

Presentació

L'Athletic Almacelles és un club fundat l'any 2014. El club va ser fundat per un grup de jugadors que volien continuar practicant l'esport que més els agradava, al seu poble.

Actualment el club té 22 fitxes de jugadors (tots ells d'Almacelles o amb una relació directa amb el poble) i més de 100 socis.

Un dels pilars fonamentals del nostre club són els patrocinadors, així com totes aquelles persones que col·laboren amb nosaltres de forma desinteresada i que ens ajuden a millorar i a prosperar en el dia a dia.

Objectius

L'objectiu principal del club és permetre als jugadors d'Almacelles que acaben la seva etapa de formació, continuar jugant a futbol a Almacelles.

També s'estableixen altres objectius importants:

 1. Desenvolupar i promoure l'esport local
 2. Establir i enfortir els vincles de l'esportivitat i fraternitat entre socis, esportistes, clubs i entitats esportives del municipi.
 3. Oferir als jugadors els millors professionals, medis i instal·lacions possibles.

Patrocini

Un club com el nostre necessita un bon suport econòmic per poder fer front a les despeses:

 • Inscripcions a la Federació Catalana de Fubtol
 • Mutualitat
 • Equipatges esportius
 • Arbritatges
 • Material esportiu
 • Personal qualificat

Les empreses que decideixin col·laborar amb el nostre club tindran certs beneficis socials i econòmics. A més, els aportarà millorar la imatge i promocionar l'empresa al territori, resposabilitat social i prestigi.

Tipus de patrocini

Publicitat en equipacions

Les equipacions són part fonamental de l'equip i una de les millors maneres de donar a conèixer la seva marca arreu del territori. Hi ha diverses opcions:

 • Publicitat samarretes - part davantera
 • Publicitat samarretes d'escalfament dels partits
 • Publicitat pantaló - part de darrera

Publicitat en valles i lones

L'opció de contractar un espai de publicitat a la valla de l'estadi municipal o de posar-hi una lona amb el logotip de l'empresa, ofereix visibilitat a les persones que assisteixen a veure els partits, tant de l'Athletic com de l'Escola de Fubtol d'Almacelles.

Publicitat cartell pre-partits

El logotip de l'empresa patrocinadora es posarà dins del cartell que anuncia els partits on l'Athletic Almacelles juga com a local. Aquest cartell es col·loca a diversos establiments del poble, es comparteix a les xarxes socials i apareix com un anunci emergent quan s'accedeix a la web.

Publicitat pàgina web i xarxes socials

Els logotips dels nostres patrocinadors tenen un lloc destacat a la pàgina principal de la web. Aquestes logotips estan enllaçats amb les seves respectives webs. Com a extra, es poden contractar diferents espais de la web per posar-hi un banner amb publicitat.

A les xarxes socials del club (Facebook, Twitter i Instagram) es generen continguts per donar a conèixer cadascún dels patrocinadors.

Altres patrocinis

Estem oberts a altres tipus de col·laboracions que facin que l'empresa es senti còmoda amb el seu patrocini. Només cal que ens feu la vostra proposta.

 

Vols ser patrocinador de l'Athletic Almacelles?

Posa't en contacte amb nosaltres enviant un correu a athleticalmacelles@gmail.com o a través del ‭626 944 828‬ (trucada o whatsapp).