El Club

La història de l'Athletic Almacelles comença al 2014, quan un grup d'amics futbolistes decideixen crear el seu propi club de futbol, ​​la seva pròpia forma de veure i entendre aquest esport. Els inicis no van ser fàcils per a res, es va haver de començar des de zero. La filosofia del club també va ser molt clara: un club del poble amb gent del poble.

El primer que va caldre fer va ser buscar un nom i un escut pel club, on el que estava molt clar era que havia de sortir el nom del poble on vivim: "Almacelles".
En segon lloc, formar la junta directiva: president, tresorer i vocals. Adrià Ortiz va tenir l'honor de ser el primer president d'aquest club, comptant amb l'extraordinari treball de Paco Martinez, Miguel Lagunas, Joaquim Alonso, Adrià Pina, Xavi Casañe, Josep Gatell i José Antonio Bravo. Junts van tenir l'honor i les forces per portar aquest particular club i projecte esportiu.

La primera temporada, 2014-15, l'Athletic Almacelles va començar la seva curta història a la 4a Catalana, entrenats pel mític Juan Robles. Va ser una temporada dura, difícil per a jugadors que havien arribat a jugar a 3a Divisió, però la il·lusió per fer créixer el club podia amb tots els petits problemes que van anar apareixent durant el transcurs de la temporada.
Així s'arribà a l'últim partit, on l'Athletic Almacelles s'hi jugava tota la temporada i, per més capritx del destí, corria el minut 90 de partit i el resultat era d'empat. Però el futbol en devia una a aquests jugadors i la sort va córrer de la seva part quan l'àrbitre va xiular un penal a favor... que va transformar el pitxitxi de l'equip Ramon Montalban, en el gol que va servir per certificar el primer ascens del club en el seu primer any d'història i competició.

A la temporada 2015-16, ja a 3a Catalana, Juan Robles no contínua a l'equip per temes laborals i la junta directiva decideix apostar per Jordi Vidal i Carlos Martínez com a entrenador i 2n entrenador, respectivament.

El club fa un pas més i incorpora a jugadors que acaben la seva etapa juvenil i passen a formar part de la plantilla. Aquests jugadors aporten aire fresc i il·lusions renovades a una plantilla que necessitava de jugadors joves que aportéssin aquesta punta d'espurna i il·lusió per formar part d'un equip amateur. La temporada va ser positiva per al club i la plantilla, doncs es va acabar a la part alta de la classificació i lluitant fins al final per jugar el play-off d'ascens a 2a Catalana.

I ja gairebé arribem al present del club. Comença la temporada 2016-17 i l'Athletic Almacelles decideix donar un altre pas més: Pepe Martinez Lao és elegit com a nou president del club i Adrià Ortiz (President 2014-15-16) passa a formar part del cos tècnic com a nou entrenador de l'Athletic. Ajudat per Xavi Martinez i amb Joel Gràcia com a delegat; aquest últim sent el delegat de l'equip des dels seus inicis i realitzant una tasca molt important. El club incorpora a més a Andrea Izquierdo com Fisioterapeuta, consolidant una estructura esportiva de present i futur.

L'equip acaba la temporada en 4a posició i jugant i guanyant el seu primer trofeu: El Pepito Esteve, desprès de superar al Bellcairenc en la final.