El Club

La història de l'Athletic Almacelles comença al 2014, quan un grup d'amics futbolistes decideixen crear el seu propi club de futbol, ​​la seva pròpia forma de veure i entendre aquest esport. Els inicis no van ser fàcils per a res, es va haver de començar des de zero. La filosofia del club també va ser molt clara: un club del poble amb gent del poble.

El primer que va caldre fer va ser buscar un nom i un escut pel club, on el que estava molt clar era que havia de sortir el nom del poble on vivim: "Almacelles".
En segon lloc, formar la junta directiva: president, tresorer i vocals. Adrià Ortiz va tenir l'honor de ser el primer president d'aquest club, comptant amb l'extraordinari treball de Paco Martinez, Miguel Lagunas, Joaquim Alonso, Adrià Pina, Xavi Casañe, Josep Gatell i José Antonio Bravo. Junts van tenir l'honor i les forces per portar aquest particular club i projecte esportiu.

2014/15

La primera temporada, 2014/15, l'Athletic Almacelles va començar la seva curta història a la 4a Catalana, entrenats pel mític Juan Robles. Va ser una temporada dura, difícil per a jugadors que havien arribat a jugar a 3a Divisió, però la il·lusió per fer créixer el club podia amb tots els petits problemes que van anar apareixent durant el transcurs de la temporada.
Així s'arribà a l'últim partit, on l'Athletic Almacelles s'hi jugava tota la temporada i, per més capritx del destí, corria el minut 90 de partit i el resultat era d'empat. Però el futbol en devia una a aquests jugadors i la sort va córrer de la seva part quan l'àrbitre va xiular un penal a favor... que va transformar el pitxitxi de l'equip Ramon Montalban, en el gol que va servir per certificar el primer ascens del club en el seu primer any d'història i competició.

2015/16

A la temporada 2015/16, ja a 3a Catalana, Juan Robles no contínua a l'equip per temes laborals i la junta directiva decideix apostar per Jordi Vidal i Carlos Martínez com a entrenador i 2n entrenador, respectivament.

El club fa un pas més i incorpora a jugadors que acaben la seva etapa juvenil i passen a formar part de la plantilla. Aquests jugadors aporten aire fresc i il·lusions renovades a una plantilla que necessitava de jugadors joves que aportéssin aquesta punta d'espurna i il·lusió per formar part d'un equip amateur. La temporada va ser positiva per al club i la plantilla, doncs es va acabar a la part alta de la classificació i lluitant fins al final per jugar el play-off d'ascens a 2a Catalana.

2016/17 i 2017/18

Comença la temporada 2016/17 i l'Athletic Almacelles decideix donar un altre pas més: Pepe Martinez Lao és elegit com a nou president del club i Adrià Ortiz (President els anys 2014, 2015 i 2016) passa a formar part del cos tècnic com a nou entrenador de l'Athletic. Ajudat per Xavi Martinez i amb Joel Gràcia com a delegat, l'Adrià dirigirà l'equip durant 2 temporades.
La primera d'elles, l'equip acaba en 4a posició i jugant i guanyant el seu primer trofeu: El Pepito Esteve, desprès de superar al Bellcairenc en la final.
La temporada següent (2017/18), l'equip acabaria 8è.
Durant aquest periode, el club incorpora també a Andrea Izquierdo com Fisioterapeuta, consolidant una estructura esportiva de present i futur.

2018/19 i 2019/20

A l'estiu de 2018, Roman Panadero assumeix el càrrec de dirgir l'equip. S'hi estarà 2 temporades en les que l'equip es manté a la zona mitja de la classificació.

2020/21 i 2021/22

Durant aquestes dues temporades, sota la direcció de Raul Domínguez i Jordi Pedrós (fins llavors jugadors de l'Athletic), l'equip acaba a la zona mitja-alta de la classificació (posicions 6 i 8).

2022/Actualitat

Arriba l'estiu de 2022 i l'equip dona un pas endavant. Es renova el cos tècnic amb l'arribada de Paco Martínez, Jaume Pelegrí i Josep Gatell (tots ells ex-jugadors i fundadors del club) per intentar donar un salt qualitatiu a l'equip. També es renova la plantilla, donant sortida a jugadors veterans i amb l'incorporació de jugadors joves.
La primera temporada és un exit i l'equip acaba en 3a posició, amb opcions d'ascens fins al darrer partit.

Ja ens trobem a l'actual temporada (2023/24) on l'equip ha començat molt bé i ja està a la part alta de la classificació.